Изненадахме се, че до премиерата на дългоочакваното завръщане на Робърт Земекис към игралното кино с „Flight” остава малко по-малко от месец, а досега единственото, което сме виждали от него е един трейлър, а на този етап трябваше да сме видели поне два трейлъра, няколко тв спотове, плакати и един тон снимки.

Не ни притеснява това, че има вероятност филмът да не струва и продуцентите просто да се опитват да прикрият факта – Земекис е страхотен режисьор и, дори и да е загубил форма, сме сигурни, че филмът пак ще е по-добър от повечето, които очакваме до края на годината. Притеснява ни това, че всъщност филмът е добър и те ще го провалят, защото просто не знаят как да го продадат извън това, че участва Дензъл Уошингтън.

Това обаче са някакви наши си философствания върху ситуацията, които най-вероятно ще се окажат напълно излишни, защото като нищо през следващите седмици ще ни залеят с реклами. Като илюстрация на тази възможност са наскоро дебютиралият нов телевизионен спот и двата плаката, които може да видите по-долу.

Flight - плакат

Flight - плакат

Flight” разказва историята на Уип Уитакър (Уошингтън), пилот от гражданската авиация, който извършва геройски подвиг, приземявайки повреден самолет и спасявайки по този начин живота на 98 човека от общо 106. Докато светът го приема за истински американски герой, а той се бори с етикета, който му е наложен, разследване на инцидента поставя под въпрос неговото поведение в нощта преди полета.

Режисьор на филма е Робърт Земекис, а в ролите са Дензъл Уошингтън, Джон Гудман, Дон Чийдъл, Брус Грийнуд, Джон Бадж Дейл, Мелиса Лио, Кели Райли и др.

Премиерата е 2 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. The most provocative film of the year? LOL, как го сметнаха това? Сигурен съм, че ще има Cast Away мелодрама на парцали.