Джереми Ренър и Ейми Адамс

За първи път споменахме „American Bullshit” април месец, когато се носеха слухове, че в главните роли, под режисурата на Дейвид О. Ръсел, ще видим Крисчън Бейл и Брадли Купър. После се смяташе, че Купър всъщност ще замени Бейл, след това плъзнаха слухове, че Купър ще участва, но вместо Бейл в другата роля ще е Джереми Ренър, след това леко затишие, което сега е нарушено от официално съобщение за кастинга и синопсиса на проекта. И както ви казахме още в предишната новина, заглавието на филма няма да е „American Bullshit”, въпреки че засега не се знае какво точно ще е.

В крайна сметка, „Untitled David O. Russell Project” ще има доста добър каст – Крисчън Бейл, Брадли Купър, Джереми Ренър и Ейми Адамс. Както се споменава и в прес-съобщението, това ще е първият съвместен проект на Ренър и Ръсел, но останалите са все стари познайници на режисьора от „The Fighter” и предстоящия „Silver Linings Playbook”.

Очаква се снимките на филма да започнат в средата на февруари, по сценарий на Ръсел и Ерик Уорън Сингър по негова идея, вдъхновена от действителна история. И точно тази история правеше проекта интересен, още преди да събере впечатляващия си екип актьори. Ето го и обещания официален синопсис, който ще ви даде доста добра представа за какво говорим:

„Създаден по действителни събития, неозаглавеният проект на Дейвид О. Ръсел разказва историята на прословут финансов измамник (Бейл) и неговата любовница и партньорка (Адамс), които са принудени да работят с неконтролируем федерален агент (Купър), разкривайки други мошеници, мафиоти и политици. А в епицентъра на цялата история е избухливият и невъздържан кмет и местен герой на Камдън, Ню Джърси (Ренър).”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *