Джеймс Франко

Джеймс Франко все по-категорично доказва, че успява да разтегля време-пространството по такъв начин, че може да действа и по авторския си проект (сценарист-режисьор-актьор) „As I Lay Dying”, по класическата творба на Уилям Фокнър, а в същото време обръща внимание и на група студенти от Ню Йоркския университет, които се дипломират с омнибус-проектите „Tar” и „Black Dog Red Dog” (базирани съответно на поемите от Чарлз Кенет Уилямс и Стивън Добинс).

Дванадесет имена на щастливци, които са открили и преследвали кинопризванието си, разкриват абсолютно интернационален произход. И съвсем няма да се учудим, ако в скоро време някои от тях успеят да пробият в независимото кино, а защо не и в „голямата игра” на Холивуд? Шанс и късмет е да си влюбен в киното и да имаш възможност да го учиш в най-многоликия от космополитните западни градове – Ню Йорк. Съвсем излишно да подчертаваме колко им завиждаме на тези младежи?!

Филмът „Tar” ще бъде представен премиерно на филмовия фестивал в Рим, който стартира след десетина дни. В двата омнибуса участват впечатляваща група актьори – освен самият Франко, своя принос дават Мила Кунис, Джесика Частейн, Зак Браф, Брус Кембъл, Лоугън Маршъл-Грийн, Клои Севини, Упи Голдбърг, Оливия Уайлд… И нали се сещате кой ги е навил да се снимат – трудно е да откажат на „патрона” на проектите Франко… Който очевидно е неуморен и обича разнообразни, разнопосочни предизвикателства. На добър час на младите, стискаме им палци да им тръгне по вода фестивалният дебют в Рим!

Вижте и две снимки от проекта.

Tar - Джеймс Франко

Tar

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *