Едва ли ще учудим някого като споделим, че очакваме порно ориентирания проект на Брет Истън Елис („Американски психар”) и Пол Шрейдър („Шофьор на такси”, „Разярения бик”) „The Canyons” с повече от голям интерес. Още повече, когато към имената на двамата провокативни автори добавим и тези на личната ни любимка (мръсницата) Линдзи Лохан, порно актьора с „голям талант” Джеймс Дийн и режисьора Гюс Ван Сант, който тук се изявява като актьор.

Вече имахме възможност да видим един трейлър на „The Canyons”, той обаче беше нещо като импресия за настроение и в него нямаше нито един действителен кадър от филма и сега за първи път получаваме истинска представа за естеството на филма. Трейлърът е монтиран в „grindhouse” стил и не можем да не признаем, че му отива на историята.

http://www.youtube.com/watch?v=58gmjA4rL6g

Въпреки че вероятността скоро Линдзи Лохан да извади някоя секс касетка не е никак малка, имаме чувството, че „The Canyons” ще е най-близкото нещо, което ще получим до мечтата ни да я гледаме в порно.

Не искаме обаче да принизяваме филма само до това. Зад него стоят достатъчно таланти, от които очакваме да ни предложат доста интересни неща. Ето официалния синопсис на филма:

The Canyons” е модерен филм noir на режисьора Пол Шрейдър, сценариста Брет Истън Елис и продуцента Бракстън Поуп и разказва за опасностите от сексуалните обсесии и амбиции, едновременно лични и професионални, на група 20-тина годишни младежи и за това как една случайна среща, свързана с миналото, променя живота им и води до лъжи, параноя, жестоки психологически игри и, в крайна сметка, до насилие.

Премиерата все още не е известна.

The Canyons - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Линдзи от времето на Мийн гърлс определно бих я гледал в порно (реално погледнато бих гледал целия женски състав от филма), но днешната Линдзи…. 😐