Вчера видяхме едни от най-тъпите и ненужни тийзъри на трейлъри, на които сме попадали, но слава богу, точно както ни беше обещано, първият официален трейлър на „Железният човек 3” е вече тук и най-накрая можем да получим истинска представа какво точно ни очаква.

Дали Шейн Блек ще измие разочарованието от втория филм (макар че ние сме от хората, които нямат сериозни проблеми с него) или допълнително ще влоши нещата? Вижте и преценете сами.

Some people call me a terrorist. I consider myself a teacher. Lesson number one: Heroes, there is no such thing.

Много драма, много нещо. Доста по-мрачничък е отколкото очаквахме, а ние очаквахме да е такъв, защото имахме обещанието на Шейн Блек. Пък и, както знаем, Тони Старк винаги е бил човек с „проблеми”, и трябваше все някога те да бъдат пресъздадени (в една или друга степен) и във филмите.

За сега всичко изглежда чудесно, въпросът е да задържи така до края. Няма да е първият път, в който трейлъри на подобни филми са били отлични, но финалния резултат е бил разочароващ. Все пак, за протокола, на този етап гледаме положително към проекта.

Като допълнение вижте официален кадър на Бен Кингсли като Мандарина, първият и не особено вдъхновяващ тийзър постер (вариация на първата снимка от продукцията, която видяхме), както и нова галерия от снимки.

Железният човек 3 - Бен Кингсли

Железният човек 3  - плакат

Режисьор на „Железният човек 3” е Шейн Блек, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син, Бен Кингсли, Гай Пиърс, Гуинет Полтроу, Дон Чийдъл, Ребека Хол, Ашли Хамилтън, Джон Фавро, Джеймс Бадж Дейл и Уилям Садлър.

Българската премиера на филма е 26 април 2013 в 3D и IMAX 3D.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Много пластмасови са ги направили този път костюмите … особено този на снимката е просто ужасен 🙁 Иначе, трейлъра си го бива.

  2. Да и моята забележка е единствено към костюмите , другого кърти за сега , ама то времето ще пожаже ..

  3. Винаги съм чувствал, че на първите два има липсваше екшън…този който си го имаше си беше качествен, но просто не ми беше достатъчен. Дано тук да са попроменили малко нещата.

  4. Аха – кой е врага тук ?
    (Да се убия не помня кой беше врага и в първия, който изгледах с кеф – нито във втория, който смътно помня, че го спрях когато една кола бе разрязана на две и си казах – уоу ….)

  5. Одобрявам показаното в рекламата. Чувствам, че освен по-мрачен, този филм ще е и по-драматичен от предните два 😉