Когато са направени без капчица въображение и оригиналност – когато чисто и просто се гаврят със сцени и епизоди от други филми, без мисъл и идея за смислена критика или поклон пред жанра или съответния творец – филмовите пародии са едни от най-тъпите и бездарни произведения, които могат да съществуват.

A Haunted House” е точно такава пародия. Създаден по сценарий на Марлън Уейънс – един от братята Уейънс, които наред с доста филмови престъпления от рода на „Littleman” и „White Chicks” са отговорни и за новата вълна от потресаващи пародийни брадви в стил „Едикакъвси филм”, след като техният „Страшен филм” направи близо 300 млн. световен боксофис – филмът взима на прицел най-вече „Paranormal Activity” и „The Devil Inside” и съдейки по първия му трейлър, се очертава като сигурен фаворит за званието „най-тъп филм за 2013”.

Тук сме без всякакъв коментар. Ще почерпим бира всеки, който се е засмял дори веднъж!

Режисьор на „A Haunted House” е Майкъл Тидес, а в ролите са Марлън Уейънс, Ник Суордсън, Есънс Адкинс, Cedric the Entertainer, Девйвид Кехнър и др.

Премиерата е 13 януари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. С Лесли Нилсен умря и истински забавната пародия. Иначе мой „фаворит“ за най-жалка секира по темата е определено Стан Хелзинг – определено уникално бездарен тъпизъм.
    Първия „Страшен Филм“ беше доста култов за времето си, втората част беше забавна донякъде, всичко след това беше говна след говна.