Вече видяхме един предварителен Comic-Con плакат от „The World’s End”, който само изброяваше гениално кръстените кръчми, които нашите герои възнамеряват да посетят за една епична вечер (ако не сте наясно за какво става дума или сте позабравили, синопсисът е най-долу), но това тук е истинският тийзър и според нас, радва окото. Разбира се, нашето око не е съвсем в час и си пада леко извратено, така че вижте как ще ви се стори на вас (на феновете вече им се привиждат какви ли не улики, намеци и следи):

The Worlds End - плакат

Не сме сигурни какво точно се случва в „The World’s End” (и филма, и кръчмата), но ако ще свършва този свят, нека да е както го виждат Райт, Пег и Фрост.

Няма отново да обясняваме как, защо и колко нетърпеливо чакаме „The World’s End”, всичко това сме го писали неведнъж, а направо ще се прехвърлим към втората и отново чудесна част от новината – вече са ясни и премиерните дати на филма, 14 август 2013 за Великобритания и още по-далечното 25 октомври 2013 за САЩ. За родна премиера засега няма да си говорим, но не сме загубили надежда един ден и това да стане…
Ето го и обещания синопсис:

20 години след опит за епичен кръчмарски маратон, петима стари приятели се събират, след като един от тях решава, че е време за ново, безпаметно напиване. Гари Кинг, 40-годишен мъж, очевидно с недоизживяна младост, завлича – въпреки протестите им – приятелите от детството в родния им град, където за втори път да се опитат да достигнат заветната кръчма „Краят на света”. Но докато се опитват да помирят миналото с настоящето, те разбират, че истинската борба ще е за бъдеще – не само за тях, но за цялото човечество. И изведнъж „Краят на света” се оказва последният им проблем.

The World’s End” е завършекът на добре познатата ни „Blood and Ice Cream Trilogy” трилогия, наречена още „Three Flavours Cornetto Trilogy”. Режисьор е Едгар Райт, а в главните роли ще видим Саймън Пег, Ник Фрост, Розамунд Пайк, Мартин Фрийман, Пади Консидайн и Еди Марсан.

Британската премиера е 14 август 2013, а американската е 25 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *