Накратко, нямахме нужда от нов трейлър на „Джанго без окови” („Django Unchained”) – последният, който видяхме ни надъха повече отколкото смятахме, че е възможно. Или поне така си мислихме, докато не видяхме най-новата международна реклама на филма.

Повечето от кадрите сме ги виждали, но получаваме и доста нови, включително такива, които хвърлят малко повечко светлина върху сюжета и взаимоотношенията между Джанго и Кинг Шулц.

Доста смело решение да се използва “Ecstasy of gold” от „Добрият, лошият и злият”. Ако някой може да си позволи да я използва в трейлър на уестърн обаче, то това е Тарантино.

Вижда се, че ще има доста пуцалки, но се чудим дали ще станем свидетели на някой класически „shoot out”. Много ни се гледа нещо подобно.

Джанго без окови” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор е Куентин Тарантино, а в ролите са Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо, Кристоф Валц, Самюъл Джаксън, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джеймс Ремар, М. С. Гейни, Зои Бел, RZA, Том Савини, Джеймс Русо, Рекс Лин, Франко Неро и др.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Чудя се кой ще е най-големия изрУд – Самюел, Джейми или Лео? Но едно е сигурно they all are sons of bitches, no doubt! 🙂