Ами да, колкото и да й отива да е скумросана шаврантия от английското висше общество след Първата световна война в „Parade’s End”, Ребека Хол очевидно се чувства много по в свои води, размятала рижи къдрици пред Брус Уилис и Катрин Зита-Джоунс. И да – все пак това се случва под режисурата на Стивън Фриърс, в чиято филмография имаме много „like”-ове и за когото имаме повече от високо мнение. Обезпокоително е, че отзивите за „Lay the Favorite” , дебютирал на Сънданс през януари и който ще тръгне на екран в Щатите на 7 декември, не са никак възторжени – кинофеновете се чудят защо ли се е получила „средняшка” комедия. Предлагаме да си припомните за какво става дума.

Малко нови и разместени места на вече познати кадри, със същите таг-лайни и променен шрифт на леко старомодните надписи – само това ли успяха да измислят като втора реклама на филма? Нещо не изглежда/звучи добре. Обаче заради „old times”, заради чаровното остаряване на чичо Брус, заради кукленската съпруга на героя му (която май ще бъде ползвана като „comic relief”), а също и за да видим каква точно е ролята на „четвъртия в карето” – „The Long Shot”-персонажа на Джошуа Джаксън – много ни се иска да си създадем впечатления за филма „от първа ръка”, както има една приказка.

Бет Реймър е красавица с голямо сърце, която зарязва работата си като танцьорка в стриптизьорски клуб във Флорида, за да сервира коктейли в Лас Вегас. Дали този избор може да се нарече „растеж” в кариерата не е ясно, но тя попада на професионалния спортен комарджия Динк, който й предлага да прави облози из града и да дръпнат „с едни гърди напред” пред казината. Нейният мозък работи учудващо безупречно с числа и тя скоро става „късметчето” на Динк, докато на пътя им не се изпречва прекрасната, фригидна и очевидно все по-ревнива съпруга на майстора на залозите. Късметът напуска Динк с уволнението на Бет, която заминава за Ню Йорк и обстоятелствата я сблъскват с избора на „добрата” и „лошата” страна на закона.

Ето и няколко нови снимки на хаоса, в който се срещат и „работят” персонажите.

Ребека Хол

Ребека Хол и Брус Уилис

Ребека Хол и Катрин Зита Джоунс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *