Преди седмица видяхме страхотния, мрачен и обезпокоителен първи трейлър на „Stoker”, който е, меко казано, доста очакваният англоезичен дебют на режисьора на смазващия във всяко едно отношение „OldboyЧан-Ук Пак. А сега, благодарение на Empire, имаме възможност да видим и новия международен трейлър на филма, който изглежда не по-малко впечатляващо.

Филмът разказва за младата Индия (Миа Васиковска), която се сблъсква с напълно непознатия ѝ и мистериозен чичо (Матю Гуд), който идва да живее с нея и с емоционално нестабилната ѝ майка (Никол Кидман). Тайнственият мъж има доста тайни занимания, но вместо да е отвратена или ужасена от него, младата девойка изпитва необяснимо привличане…

Един от най-интересните елементи на филма е сценарият, дело на Уентуърт Милър („Prison Break”), който е на пето място в „Черния списък” за 2010 година. Просто ни е трудно си представим Милър като автор, който да привлече вниманието на творец от класата на Чан-Ук Пак, но ето че това е факт.

А трейлъра няма какво да го коментираме. И друг път сме споменавали, че има такива реклами, които нямат нужда от това – когато ги гледаш те си казват всичко, каквото трябва.

Режисьор на „Stoker” е Чан-Ук Пак, а в ролите, освен Васиковска, Кидман и Гуд, са Дермът Мълруни, Джаки Уивър, Лукас Тил, Олдън Ерънрайх и др.

Премиерата е 1 март 2013 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ох как гледа Мия Васиковска – между 0:50 и 1:05 има точно 5 различни кадъра с нея в които само с очите казва 5 съвършено различни, но кристално ясни неща… Как е възможен подобен талант ?
    В Lawless сякаш не играеше – с такава лекота постигаше всичко – докато Лебов се късаше да играе напред-назад …

    И кое това парче – което започва след 0:50 ….?