Кевин Костнър

Ние сме едни от малкото хора, които не правят гримаси за повръщане щом чуят името на МакДжи – главно заради „Англелите на Чарли”, за който доста пъти сме казвали, че ни е любим „guilty pleasure” – но вече и на нас ще ни е трудно да го защитаваме, тъй като стана ясно, че той ще режисира филм, излязъл от продуцентската и сценарна фабрика за посредственост на Люк Бесон.

Филмът, който все още няма заглавие (доскоро беше известен като „Three Days to Kill”), разказва за агента от специалните служби Итън Рънър, който открива, че умира, и решава да се пенсионира и да прекара оставащото си време със семейството си. Но когато Службите му предлагат експериментално хапче, което може да му спаси живота, срещу участието му в една последна мисия, Рънър се озовава в доста трудното положение да намери равновесие между семейството си, мисията и халюциногенните странични ефекти на лекарството.

На първо четене, единственият вариант, в който нещата щяха да са по-зле, е ако филмът беше за агент, който знае, че ще умре и безстрашно и безразсъдно се хвърля във всякакви опасни ситуация, само за да разберем накрая, че резултатите му са били объркани и той си е жив и здрав.

Утехата в цялата работа е обявеното участие на Кевин Костнър, който трябва да се превъплъти в ролята на Рънър. Той е доста интересен актьор и според нас с присъствието си може да даде много на персонажа, който ще изглежда доста по-добре, отколкото е на хартия.

Според инфото, снимките на филма трябва да започнат много скоро, а как това ще се отрази на останалите проекти на Макджи и Костнър, все още не е ясно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Кевин Костнър е супер … ще се радвам да го видя в нещо различно от плиткоумни романтични комедии, където специализира напоследък 🙂