the-last-days-first-trailer

Споменавали сме, че доста си падаме по постапокалиптични филми и не трябва много за да ни се харесат, и въпреки това през последните години останахме разочаровани от почти всички заглавия, които ни изглеждаха обещаващо на ниво трейлър. Ние обаче не се отчайваме и продължаваме да следим жанра и да очакваме нещо свястно. Е, „The Last Days” ни изглежда като да има потенциал.

Действието на филма се развива през 2013-та, когато мистериозна форма на агорафобия обхваща целия свят и оставя хората в капан, затворени във вътрешността на сградите. В постапокалиптичната Барселона, Марк се отправя на опасно пътешествие, за да намери приятелката си Джулия.

Вижте първия трейлър, който лично според нас изглежда повече от прилично.

Още веднъж, това, което виждаме, ни допада – има доста силни и добре изглеждащи кадри. Един от основните плюсове тук е, че филмът е испански, а знаете, че в последно време те са доста по-напред от американците в този род филми, поне що се касае до оригиналните идеи. Историята звучи интригуващо, при все класическото „момче се отправя на опасно пътуване, за да намери приятелката си.”

Режисьори са Давид и Алекс Пастор, които леко ни разочароваха с англоезичния си „Carriers” – имаше добри неща в него, но като цяло беше слабоват – но смятаме, че като ги няма „знаещите американски продуценти” да им се месят, ще се справят по-добре.

Премиерата на „The Last Days” е 27 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. На мен „Carriers” страшно ми допадна, не знам защо на вас не ви се е харесал! А този по-горе ще го видим трейлъра ме остави равнодушен.