„Вярата е инстинктивен отговор на аспекти от битието, което не можем да си обясним по друг начин, независимо дали е за нравствената пустота, която забелязваме във вселената, неизбежността на смъртта, тайната на произхода на нещата и смисъла на собствения ни живот, или пък липсата на смисъл...”

Играта приключи, „Сянката на вятъра” на Карлос Руис Сафон спечели:

Сава Латев

Представител на издателство „Изток-Запад” ще се свърже с него с подробности как да получи наградата. Честито!

Запознайте се с Давид Мартин – млад и талантлив автор, който започва писателската си кариера като журналист, после става писател, а накрая създава религия. Запознайте се и с Лукавия – той впримчва в зловещата си игра невинните и честолюбивите, омайва с думи и откровения за живота, смъртта и света отвъд… Пригответе се за сблъсък между делничното и ми(с)тичното на една барокова арена от мрак, вдъхновение и изкушение… Това е „Играта на ангела!

Бестселърът „Играта на ангела” достойно защитава вече утвърдената слава на испанеца Карлос Руис Сафон като един от най-очарователните и увлекателни съвременни белетристи. Провокативният сюжет, смайващият стил и прекрасно изградените персонажи обсебват с неповторимото си въздействие и не излизат от читателското съзнание… „Играта на ангела” (ревю!) ще стане притежание на някой от вас, ако се включи на свой ред в нашата игра, отговаряйки на въпроса:

Как се нарича Дявола в романа „Играта на ангела”?
а) Корели
б) Флаг
в) Васаго

 „Играта на ангела” на Карлос Руис Сафон

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments