Преди малко повече от два месеца Svetly ви представи първия трейлър на „Zero Dark Thirty” на Катрин Бигълоу, който съвсем очаквано беше доста тийзърски и едва около минута. Сега, с наближаването на премиерата този декември, получаваме втори и малко по-дълъг трейлър, който този път успява, макар и набързо, да представи и няколко от по-главните персонажи.

http://www.youtube.com/watch?v=sXkccpnoetw

Честно казано, не сме сигурни какво мислим за трейлъра, само се надяваме – много силно! – „Zero Dark Thirty” да не е така нареченото „more of the same”. Харесваме „The Hurt Locker”, но определено не искаме да гледаме повторение, само с леко по-различна и малко по-мащабна история. Голото „по действителни събития” няма да спаси положението, ако, както обичаме да казваме, „този филм вече сме го гледали”. Всичко това, разбира се, не означава, че не го чакаме с нетърпение!

А сега вижте и два крайно различни плаката – въпреки че и двата са тийзъри, единият е супер семпъл, доста як и без никакви подробности и дори без таглайн успява да каже ужасно много. А другият е скучен колкото си иска.

Zero Dark Thirty - плакат

Zero Dark Thirty - плакат

Zero Dark Thirty” е режисиран от Катрин Бигълоу, а в главните роли ще видим Джоуел и Наш Еджъртън, Джесика Частейн, Скот Адкинс, Едгар Рамирес, Кайл Чандлър, Марк Стронг, Крис Прат, Джейсън Кларк и Джеймс Гандолфини, чиято първа снимка като сегашния американски министър на отбраната Леон Панета (и бивш шеф на ЦРУ) можете да видите по-долу.

Zero Dark Thirty - Гандолфини

Премиерата е 19 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ами… хубав е трейлъра. И филмът и той най-вероятно ще е хъбав. Явно е, че Катрин Бигълоу знае какво прави, така беше и с „The Hurt Locker”, но защо си пилее таланта с тия теми. Както и да е! Филмът ще е добър, но няма как да го харесам, просто няма начин.