Не сме сигурни дали „Paranoia” на Робърт Лукетик ще бъде „guilty pleasure fun” от калибъра на „Еър форс едно” (не сме си го припомняли от години и не сме сигурни как ще ни се стори сега, но едно време ни беше „amusing”), но определено изпитваме желание да го видим.

Всъщност, нека да перифразираме: сигурни сме, че филмът въобще няма да е „fun”, защото всичко, което сме гледали на Робър Лукетик е оперирано от нещата, които намираме за забавни и развлекателни. Въпреки това ще го гледаме заради повторната възможност да видим заедно на екран легендите Харисън Форд и Гари Олдман – нищо, че този път те ще са в поддържащи роли.

Вижте ги на един срещу друг в една от първите официална снимка от филма, а веднага след това вижте и Форд в компанията на главния герой на филма Лиъм Хемсуърт.

Харисън Форд и Гари Олдман в “Paranoia”

Харисън Форд и Лиъм Хемсуърт в “Paranoia”

Ако сте пропуснали съвсем кратичкото ни споменаване на проекта преди половин година, „Paranoia” разказва за млад служител в телекомуникационна компания Алан Касиди (Лиъм Хемсуърт), който след една сериозна грешка е изнудван от своя шеф Никълъс Уайът (Гари Олдман) да отиде да работи за бившия ментор на Уайът Джок Годар (Харисън Форд) и да го шпионира. Касиди попада в свят на богатство и привилегии, но трябва да намери начин да се измъкне, защото Уайът е готов на всичко, за да получи преднина в мултимилионната надпревара в комуникациите, включително и на убийство.

Режисьор на „Paranoia” е Робърт Лукетик, а в ролите, освен Харисън Форд, Гари Олдман и Лиъм Хемсуърт, са Амбър Хърд, Джош Холоуей, Ембет Дейвиц, Ричард Драйфус, Джулиан Макмен, Лукас Тил и др.

Премиерата е 4 октомври 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *