Нов трейлър и плакати на „Gangster Squad”

от на 2012-10-13
 

В последната ни новина за „Gangster Squad” споменахме, че покрай забавянето на филма заради трагедията в Колорадо от 20 юли, не само загубихме една от най-яко изглеждащите сцени от първия трейлър, но и рекламната кампания поутихна. Но сега, вече ориентиралите се в картинката „Warner Bros.” явно са решили да ни напомнят за филма с нов, доста приличен трейлър, в който Шон Пен отново се развихря.

Песента не ни радва особено, а и визията ни се струва някак прекалено модерна, но историята ни е любопитна, а за актьорския състав забележки нямаме. Бролин и Гослинг радват, Ема Стоун е безобразно красива в червената си рокля, в Ник Нолти има нещо ужасно политическо и като външен вид, и като глас, а Шон Пен… той си е Шон Пен, какво повече да кажем? Освен, разбира се, в моментите, когато е Мики Коен. Още тъгуваме по сцената в киното, но това е положението – поне я мярнахме в първия трейлър.

Като цяло и двата трейлъра не са никак лоши, но за съжаление положението при плакатите е къде-къде по-тежко. Вижте общия постер, който не ни радва особено, но поне има опит за ретро визия, което се връзва със сюжета (а и с гардероба), последван от поредица „character posters”, които са си направо зле. Да се неначуди човек как от толкова хубави хора (и Ник Нолти) са направили толкова грозни плакати.

А ако искате да си припомните за какво точно става дума във филма, вижте този официален синопсис:

Лос Анжелис, 1949. Безмилостният бруклински мафиот Мики Коен (Шон Пен) управлява града и се наслаждава на богатството си, спечелено от наркотици, оръжия, проституция и незаконни залагания. Защитен не само от своите наемници, но и от полицията и политиците, които контролира, Коен е недосегаем дори и за най-смелите и закоравели ченгета… с изключение, може би, на малката и тайна група на сержант Джон О’Мара (Джош Бролин) и Джери Устър(Райън Гослинг), които се опитват да унищожат света на мафиотите и да спасят града си от един от най-опасните престъпници на всички времена.

Режисьор на „The Gangster Squad” е Рубин Флейшър („Zombieland”, „30 Minutes or Less”), сценарият е дело на бившия полицай Уил Бийл и е базиран върху поредица от статии на Пол Либерман в „LA Times”. В ролите ще видим Джош Бролин, Райън Гослинг, Ник Нолти, Ема Стоун, Джовани Рибизи, Антъни Маки, Робърт Патрик, Майкъл Пеня и Шон Пен.

Премиерата е 11 януари 2013.

коментари
 
Отговорете »

 
 • nik0sl
  2012-10-13 at 12:13

  След Ди Каприо ето я другата номинация за поддържащ-Шон Пен…

  Отговор

 • Dorrian.Dante
  2012-10-13 at 21:10

  Изглежда ми като това, което Public Enemies искаше да бъде.

  Отговор

 • 2012-10-13 at 21:33

  По-скоро като това, което Черната Далия искаше да бъде.

  Въпросът е защо при всичкото старание да докарат няква петдесетарска стилистика, са плеснали това малоумно парче в трейлъра. И какво прави Ема Стоун в подобен филм? И как, по дяволите, ще колаборират Картър Бъруел и… Стив Яблонски? Това е като да колаборират Скорсезе и Уве Бол бе.

  Отговор

 • Pow R Toc H
  2012-10-15 at 00:30

  На мен не ми вдъхва доверие нещо. На тоя скапан трейлър никой не ме изкефи от плеядата любимки(дори и пенЧо). И ми напомни много за един друг филм с бай Нолти „Mulholland Falls“ (макар там да не помня много каква беше историята) :).

  Отговор

 • Zed
  2012-10-15 at 13:23

  Зле, доста зле, а Райън Гослинг е най-зле. Може ли да събереш куп добри актьори на едно мясо и филмът ти пак да не струва?!? Ами… явно може. :)

  Отговор

Коментирайте