Международен плакат на „Джанго без окови”

от на 2012-10-25
 

Много накратко, след като вчера бяхме приятно изненадани от прекрасния международен трейлър на свръхочаквания „Джанго без окови” („Django Unchained”) на Тарантино, днес имаме възможност да видим и един нов международен плакат.

Последния път, когато ви представяхме постери от филма, споделихме, че в този департамент нещата поизостават и не са на чак толкова високо ниво, колкото трейлърите, но вече не сме сигурни, че можем да твърдим същото, защото новият плакат е повече от приличен. Вижте.

Международен плакат на „Джанго без окови”

Джанго без окови” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор е Куентин Тарантино, а в ролите са Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо, Кристоф Валц, Самюъл Джаксън, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джеймс Ремар, М. С. Гейни, Зои Бел, RZA, Том Савини, Джеймс Русо, Рекс Лин, Франко Неро и др.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте