13-те джуджета на „Хобит” в нов постер от филма

от на 2012-09-28
 

Я да видим колко бързо можете да кажете Дори, Нори, Ори, Оин, Глоин, Фили, Кили, Бофур, Бомбур, Бифур, Балин, Дуалин и Торин Дъбощит.

След като „Толкиновата седмица”, в която видяхме така очаквания втори трейлър на „Хобит: Неочаквано пътешествие”, завърши (според някои) леко разочароващо с неособено интригуващ постер на Билбо Бегинс, рекламната кампания на филма продължава отново с плакат, този път на 13-те джуджета. Като изключим факта, че опасността те да се окажат един от най-проблемните елементи (особено ако Джаксън тонално не е нацелил тънката граница с хумора) все още стои на първо четене, смятаме, че плакатът го бива.

13-те джуджета на „Хобит” в нов постер от филма

Плакатът използва класическа форма (последно използвана с голям успех от „Мъпетите”), но първото нещо, за което се присетихме ние, не беше някой предишен постер, а за „Извънземното” и това как E.T. се криеше в гардероба. Причината е, че и тук имаме „елемент”, който се опитва да се скрие, и това е „метросексуалното манекенче” Кили (няма да ви обясняваме къде да го търсите, той се вижда), който се опитва да мине за джудже. Поне за нас обаче хич не му се получават нещата.

Като знаете, режисьор на „Хобит: Неочаквано пътешествие” (The Hobbit: An Unexpected Journey”) е Питър Джаксън, а в ролите на джуджетата ще видим Марк Хадлоу (Дори), Джед Брофи (Нори), Адам Браун (Ори), Питър Хамбълтън (Глоин), Джон Калън (Оин), Дийн О’Горман (Фили), Ейдън Търнър (Кили), Джеймс Несбит (Бофур), Стивън Хънтър (Бомбур), Уилям Киршър (Бифур), Кен Стот (Балин), Греъм Мактавиш (Дуалин) и Ричард Армитидж (Торин Дъбощит).

Премиерата е 14 декември 2012.

Повече за филмите може да откриете в новините ни до момента.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2012-09-28 at 11:17

  : ) Страшен плакат!

  Отговор

 • 2012-09-28 at 11:33

  А, ето вече 12 причини филмът да бъде шит. Ако се съди по смеха в посока Гимли-Леголас, на Джаксън пак ще му се получи да нацели само детското в себе си.

  Отговор

 • 2012-09-30 at 23:28

  Знам, че романа е по-детски в сравнение с „Властелина“, но и мен ме притесняват тези джуджета. Ако Джаксън е напипал баланса с комедийните елементи, хубаво, ако ли не, ще бъде кофти картинка.

  Отговор

 • 2019-07-23 at 17:59

  Имате грешка благодаря моля

  Отговор

Коментирайте