Отново фестивално разнообразие – за „Song for Marion” е предвидена гала-прожекция на 15 септември в Торонто. Нищо не е случайно, когато става дума за един от най-авторитетните фестивали в света, затова най-добре вижте как се погажда Джема Артертън с Терънс Стамп и Ванеса Редгрейв.

http://www.youtube.com/watch?v=km7d0wqjnas

За да бъде селектиран в програмата на Торонто, филмът със сигурност притежава много повече качества от умилителната досадна настойчивост на учителката по музика и темерутския нрав на героя на Стамп. Творбата на режисьора Пол Андрю Уилямс е посветена „на семейството” с напомняне, че времето следва своя безмилостен ход и никой не може да предвиди или предотврати реалността.

Марион (Редгрейв) е любимата съпруга на Артър (Стамп) и когато неизлечимата й болест я завладява все по-неумолимо, той се опитва да направи всичко по силите му, за да зарадва жена си. Дори се включва в местния хор с много други ентусиазирани изпълнители в „златна” възраст, въпреки странния репертоар.

Разчитаме на актьорските изпълнения да придадат тежест и стойност на творбата, чийто сюжет си е чиста романтична мелодрама с трагични нотки и 50+ насоченост. Продуцират The Weinstein Company, което поне гарантира фестивален шум. „Song for Marion” за момента няма щатски разпространител, но се очаква това да се промени след представянето му в Торонто.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *