Mama

A mother’s love is forever.

„Мама” е една от най-прекрасните и мили думи на света, особено ако излиза от устата на детенце. Е, в продуцирания от Гийермо дел Торо хорър „Mama” нещата не стоят точно така.

За първи път чухме за филма преди няколко дни, когато в нета се появи първата официална снимка (можете да я видите по-горе), на която в компанията на две момиченца, Джейми (или Джайм, както е у нас) Ланистър – Николай Костър-Уалдау, и превръщащата се в наша супер любимка Джесика Частейн изглеждаха меко казано стресирани. Но въпреки присъствието на Частейн и името на Дел Торо като продуцент не успяхме да се насилим да представим снимката.

Вчера обаче дебютира първият официален трейлър на филма, който ни се видя изключително любопитен и просто нямаше как да го подминем. Преди да го видите обаче, за какво става въпрос с две думи:

две момиченца са открити в гората пет години след мистериозната смърт на техните родители. Децата са приютени от техния чичо и неговата приятелка, но скоро се оказва, че заедно с тях в къщата се е нанесъл още някой… или нещо.

http://www.youtube.com/watch?v=R2nwknMmvdc

Не знаем за вас, но според нас трейлърът изглежда чудно, а освен това имаше и няколко супер “creepy” момента, които са си направо плашещи. Джесика Частейн пък въобще не я коментираме, тя е като бонус! Разбира се, има възможност филмът да се окаже голяма брадва, не е като да няма предпоставки за това, но, честно казано, сто пъти повече предпочитаме подобни филми, отколкото „Texas Chainsaw 3D”.

А сега вижте и официалния постер на филма, както и още няколко снимки.

Mama - плакат

Режисьор на „Mama” е Андреас Мушети, а в ролите са вече споменатите Николай Костър-Уалдау и Джесика Частейн, както и Меган Шарпантие, Изабел Нелис, Даниел Каш и др.

Премиерата е 18 януари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Последния път, когато нещо ни бе представено от Гийермо дел Торо, станахме свидетели на изключителната глупост „Don’t be Afraid of the Dark“. Рекламата ми хареса, обаче си имам едно на ум 😉

  2. Аз пък не останах чак толкова разочарован от “Don’t be Afraid of the Dark” – гадинките бяха супер. Беше ми приятно ретро.

    А този трейлър е крийпи индийд! 🙂

  3. „Стандартна хорър чекия“, нашепва този трейлър. Ще се гледа, де.

  4. Аз да споделя не в клин, но може би в ръкав – вчера гледахме филм от 2011 – SLEEP TIGHT (Mientras Duermes) – който е най-доброто нещо, което съм гледал през 2012:

    http://www.youtube.com/watch?v=l-cF3TcZ6fA

    След края бяхме сериозно рзвълнувани – а качеството на съспенса го определям като top of the top of the top of the un-fucking-believable top. Когато ти се случи такъв филм – осъзнаваш, че най-одбрите неща се броят на пръсти в годината …

    С извинение за вметката –

    А този трейлър ми хареса – Джесика играла ли е в тъп филм ? – не се сещам….

  5. Aз на този „Sleep Tight“ му бях пускал трейлъра, защото ми беше направил добро впечатление. Радвам се, че се е оказал готин! 🙂

    А Джесика не знам дали има тъпи филми, но определено има и по-слаби. „The Debt“ е един, за който се сещам. Пак да кажа, не твърдя непременно, че е тъп, а че е по-слабичък – стандартен и гледан.