Подготвяната от Хосе Падиля нова версия на „Робокоп” току-що започна снимки в Торонто и вече имаме първия неофициален поглед към един от най-важните елементи на филма – костюма на Робокоп.

Единственият коментар, който можем да направим, е, че има случаи, в които изпадаме в ступор и просто не знаем какво да кажем и да мислим. Този е един от тях! Предполагаме, че като мине малко време, ще успеем да осмислим това, което виждаме и да го определим или като положителен, или като отрицателен елемент, но на този етап сме неспособни.

Първи поглед към новия “Робокоп”

Първи поглед към новия “Робокоп”

Извън споменатия ступор, в който сме изпаднали, още една причина да не коментираме това, което виждаме, е, че има минимален шанс в действителност, това да не е финалният костюм – може да е някаква междинна версия, отгоре да се слага още нещо или пък да е някакъв високотехнологичен екип, който носят всички полицаи в бъдещето. Знаем, че е малко вероятно, но все пак ще изчакаме нещо официално, а дотогава ще се правим, че тези снимки не сме ги виждали.

В „Робокоп”, през 2029 г. мултинационалният конгломерат „OmniCorp” е в центъра на производството на роботи. Техните модели печелят американските войни навсякъде по земното кълбо и сега те искат да доведат технологията на „домашния фронт”. Алекс Мърфи е грижовен съпруг, баща и добър полицай, който прави всичко по силите си в борбата с престъпността и корупцията в Детройт. След като е смъртоносно ранен по време на изпълнение на служебните си задължения, „OmniCorp” използват изключителната технология на роботизиране, за да спасят живота на Алекс. Той се завръща на улиците на града с невероятни нови способности, но с проблеми, с които нито един обикновен човек не се е сблъсквал досега.

Режисьор на „Робокоп”  е Хосе Падиля , а в ролите ще видим Джоел Кинеман като Алекс Мърфи/Робокоп, Аби Корниш, Самюъл Л. Джаксън, Гари Олдман, Джей Барушел, Джаки Ърл Хейли, Дженифър Ел и Майкъл Кенет Уилямс.

Премиерата е 9 август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. +1 ступор и тук. Наистина крайно изненадващ костюм, но по-скоро ми харесва. Наистина доста по-компактен и стилен изглежда така, не е толкова тромав както преди, но това, което не ми допада е цвета. Като чуя Робокоп първата ми асоциация е металическа, лъскава броня, а не матово черен подобен на кевлар костюм. В смисъл, че в този си вид малко трудно ще окачествя героя на екрана като Робокоп…

  2. Точно тромавостта ми харесваше – как ходи, как се обръща… и, да, и на мен като че ли ми липсва металическия вид.

    Тази броня не че не ми допада, но колко хора от вас като я видят първото нещо, което им хрумва е робот?