След като „Бързи и яростни 5” направи рязък завой и тръгна в съвсем различна посока от досегашната „car porn, street racing” мания – в резултат на което получихме един здрав, тестостеронен екшън (сблъсъкът межди Скалата и Вин Дизел е направо емблематичен) – в момента изпитваме леко любопитство към предстоящата шеста част, което е направо нечувано, особено отнесено към поредица с подобни качества.

Любопитни сме да видим дали „авторите” на филма ще успеят да продължат с възхода или, извинете ни за остроумието, ще изключат от скорост и ще оставят инерцията да ги завлече отново в най-ниската възможна точка. Разбира се това е въпрос, който ще получи отговор едва след като гледаме филма, затова на този етап няма защо да спекулираме.

Това, което можем да направим сега, е да ви представим първите официални снимки от филма, както и няколко кадъра от снимачната площадка, разпространени от актьорския екип.

Бързи и яростни 6

Бързи и яростни 6 - Вин Дизел

Бързи и яростни 6 - Скалата

Бързи и яростни 6 - Скалата и Джина Карано

Две неща. Първо, явно Скалата няма да спази обещанието си от края на петия филм и той ще е част от „групата на Шаро”, а няма да ги преследва до дупка. Така поне ни изглеждат нещата на първата снимка. Или пък отново ще настъпят форсмажорни обстоятелства и той ще е принуден само временно да мине на тяхна страна.Това обаче ще е тъпо, защото вече сме го виждали.

Другото, което искаме да отбележим, е присъствието на Джина Карано, която доста харесваме след „Мокри поръчки” и смятаме, че с малко практика може да се поотпусне и да стане не по-лоша актриса от доказани дърводелци като Пол Уокър и Вин Дизел. Киното винаги има нужда от по-здрави екшън героини, които обаче да не са нито изкуствено лансирани звезди (подобно на Анджелина), нито някакви грозновати културистки.

На режисьорския стол за пореден път се завръща Джъстин Лин, а в ролите са обичайните заподозрени Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър, Мишел Родригес (не питайте, и ние не знаем), както и Дуейн „Скалата” Джонсън, Гал Гадо, Люк Евънс, Джина Карано, Тайрийз Гибсън и Сун Кан.

Премиерата е 24 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. това явно ще е доста възкресителна година за мишел родригез.
    След като умря в първият заразно зло и не-помня-коя от предишните серии на бързи и яростни се появява пак в техните продължения.

  2. Да, вярно е така! В „Заразно зло“ не става много (има две роли), та да се надяваме, че в „Бързи и яростни 6“ ще е по-добре. Не че ми пука особено, де. 🙂