Bullet to the Head” със Силвестър Сталоун никога не е бил сред проектите, които ни вълнуват – интересът ни към него се дължеше най-вече на режисьора Уолтър Хил, към който, както вече сме споменавали, изпитваме известни сантименти – нито пък, очакванията ни са били като за нещо повече от екшън „брадва”, в която дедо Сталоун да раздава правда и да се прави на безсмъртен. Въпреки това останахме леко разочаровани от първия трейлър, който ни се видя леко претенциозен – излязлата по същото време реклама на „The Last Stand” с Арнолд Шварценегер ни хареса доста повече.

Сега имаме възможност да видим нов международен трейлър на филма, който поне на първо четене ни се струва една идея по-ефективен – и ритъмът му е по-добър, и музикалното оформление, и всичко. Е, историята все още е досадно клиширана и изпълненията са дървенички, но това никога не ни е било приоритет в подобен род филми.

В случай, че не сте разбрали за какво става въпрос във филма, ето нещо като официален синопсис:

Bullet to the Head” разказва за наемния убиец от Ню Орлиънс Джими Бобо, който се съюзява с детектив от нюйоркската полиция, за да открият и накажат хората, отговорни за смъртта на партньорите им, както и за отвличането на дъщерята на Бобо. Нетипичното дуо е готово да жертва всичко, за да получи възмездието си, а разследването им ги отвежда от мрачните задни алеи на Ню Орлиънс до коридорите на властта във Вашингтон.

Режисьор на „Bullet to the Head” е Уолтър Хил, по сценарий на Алесандро Камон, а в главните роли са Силвестър Сталоун, Сун Кан, Крисчън Слейтър, Сара Шахи, Джон Седа, Адеуалей Акинуйе-Агбаже и Джейсън Момоа.

Премиерата е 1 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. @MCFOXXX искаш да кажеш ‘ВСЕ ОЩЕ жива“ легенда 😀

    На мен ми изглежда да е към категорията на късния Ник Кейдж. Тия двамата що не вземат да направят някой филм заедно – много ще им ходи. И Рон Пърлман да е злодея – няма да ми дреме за какъв шит става въпрос

  2. Ми ето – сядайте, юнаци да драснете няколко реда до агентите им 😉

  3. Гледах го най-вече заради Уолтър Хил, защото The Warriors е ей ТОЛКОВА як филм (can you dig it?).

    Евтин и изтъркан старовремски екшън в noir стил, който има смисъл и логика само в собствения си свят. Толкова мръсен, долнопробен и автентичен филм не бях гледал от Haywire насам. Накратко – хареса ми.

    Изборът на лошите беше интересен: Крисчън Слейтър, Мистър Еко от „Изгубени“ и Хал Дрого, печално известен и като Конан (за което му простих като развъртя брадвата), но щеше да е по-добре, ако ченгето не се играеше от този азиатец и имаше повече лафове като в Jack Reacher.

    Доста по-добре от изтупаната холивудска приспивна песен The Last Stand.