Последните два трейлъра на „007 Координати: Скайфол” направиха невъзможното и успяха да ни надъхат още повече, отколкото първоначално бяхме, което принципно не е лека задача, тъй като от доста време всичко, което знаехме и виждахме от филма, ни караше да си мислим, че това ще е може би най-добрият Бонд до момента.

Най-новият международен трейлър не успява да надгради, но и не сваля очакванията – просто затвърждава усещанията. Китайският коментар накрая малко ни вади от филма, ама пък ни разсмива всеки път, така че няма какво да се оплакваме.

За пореден път картинката изглежда феноменално, както и екшънът, и актьорите – изпълнението и прическата на Бардем може да не са с Чигур-„куолити” (за което може да се спори), но определено стресират. Нямаме търпение.

В допълнение към трейлъра вижте и поредица постери:

007 Координати: Скайфол

Лоялността на Бонд към М е поставена на изпитание, когато се оказва, че нейното минало заплашва настоящето. С попадането на МИ6 под прицел, 007 трябва да намери и унищожи заплахата, без значение каква ще е цената.

Режисьор на „007 Координати: Скайфол” е Сам Мендес, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Джуди Денч, Беренис Марло, Наоми Харис, Хавиер Бардем, Рейф Файнс, Бен Уишоу, Албърт Фини, Хелън Макрори, Рори Киниър и др.

Българската премиера на филма е 26 октомври.

Повече за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Финалното ломотене е най-яко. 🙂 🙂
    Тъпо е да се подигравам, защото едва ли нашият език звучи по-хубаво, ама не мога да се удържа – японците не са хора! 🙂 🙂

  2. А шамари, а?!
    Освен това „ломотенето“ е или „мандарин“, или „кантонски“ – почти мога да се закълна!
    Посмъртно не е японски!
    Канджите (т.нар. йероглифи) са си китайски по произход – японците ги „заемат“ за писане и се изговарят по съвсем различен начин!
    8)