Трейлър на „Twice Born” на Серджо Кастелито с Емил Хърш и Пенелопе Крус

от на 2012-09-09
 

Премиерата на най-новия филм на Серджо КастелитоTwice Born” е в рамките на филмовия фестивал в Торонто, който започна на 6 септември. Творбата е екранизация на едноименния роман на Маргарет Мазантини, а главните роли в нея се изпълняват от Пенелопе Крус и Емил Хърш. Първият трейлър винаги е добър повод да споделим мисли и впечатления.

В тази очевидно драматична история героинята на Крус е самотна майка, която се завръща в Сараево, където по време на военния конфликт в Босна през 90-те години на миналия век е загинал нейният любим (Хърш) – американски фотограф и баща на вече поотрасналия й син. Във второстепенни роли се включват Джейн Бъркин, Лука Де Филипо, както и прекрасната Мира Фурлан.

Режисьорът Серджо Кастелито е и сценарист на впечатляващия във визуално отношение, дълбоко емоционален филм, в който разказът за съвременните перипетии на персонажите се преплита със спомени от миналото. Не само трейлърът, а и мнението на уважаваните специалисти на тема кино предполагат да се обърне по-специално внимание на „Twice Born”, който тепърва ще присъства в коментарите на фестивалните наблюдатели.

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Twice Born

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте