Трейлър на „Stand Up Guys” с Пачино, Уокън и Аркин

от на 2012-09-16
 

„Stand Up Guys” с Пачино, Уокън и Аркин

Носителите на „Оскар” Ал Пачино, Кристофър Уокън и Алън Аркин участват в криминалната комедия „Stand Up Guys”, чийто първи трейлър можете да видите по-долу. Знаем, че напоследък Пачино се излага доста често и доста сериозно, но като ги видиш тези тримата, как да ги подминеш?

Имайте предвид, че рекламата със сигурност няма да ви грабне, а вероятно същото ще кажем и за самия филм, някъде в началото на следващата година, но въпреки това си заслужава да хвърлите едно око. Все пак говорим за три легенди.

Да, доста типичен ще е, но поне не се прави на нещо нечувано и невиждано или на нещо, което не е. Историята няма какво да ви я разказваме, тя си е ясна от видяното – двама стари приятели (и колеги престъпници) се срещат след като единият излиза от затвора и не подозира, че старата му дружка е нает да го убие. Двамата стават трима, когато измъкват още един приятел от старчески дом, и се отдават на една последна вечер купонясване с открадната кола, доста алкохол, наркотици и проститутки и разбира се, уроци за важното в живота и т.н.

Честно казано, ще преживеем захаросването, благодарение на Уокън и особено на Аркин, но дано танцът в бара (виждали сме го неведнъж, при това пак в изпълнение на Пачино) да не продължи твърде дълго.

Режисьор на „Stand Up Guys” е Фишър Стивънс (познавате го най-вече като актьор, но има опити и зад камерата), а главните роли са Ал Пачино, Кристофър Уокън, Алън Аркин, Джулиана Маргулис, Ванеса Ферлито и уникалният Марк Марголис (особено страховит е в „Breaking Bad”).

Премиерата е 11 януари 2013.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте