Жесток трейлър на „A Liar’s Autobiography” на Монти Пайтън

от на 2012-09-09
 

A Liar's Autobiography

Миналото лято, когато за първи път се чу за анимационна екранизация на фалшивите мемоари на Греъм Чапман, така и не успяхме да намерим време да споделим с вас тази чудесна новина, вероятно защото ни изглеждаше като един от онези абсолютно съвършени, супер обещаващи проекти (в случая имаме „Монти Пайтън”, анимация, фалшива биография и гениалния Греъм Чапман – ако ви звучи прекалено сложно, долу има повече инфо), които обаче така и не се осъществяват.

С две думи идеален пример за прословутия, толкова верен израз „Прекалено хубаво, за да е истина”. Но този път е истина, вече имаме доказателство под формата на трейлър и честно казано се чувстваме малко сякаш Коледа е подранила с няколко месеца.

Но преди да видим трейлъра – който е абсолютно ненормален! – нека обърнем малко внимание на филма. „A Liar’s Autobiography” действително е екранизация по фалшивите мемоари на Чапман „A Liar’s Autobiography: Volume VI”, издадени за първи път през 1980 (9 години преди трагичната смърт на Чапман).

Филмът също така е 3D анимация, по която са работили 14 различни компании, всяка по отделен сегмент (някои по три минути, други до 12) в различен стил. Разбира се, за нас най-важното е, че става дума за нов проект на „Монти Пайтън”, при това от създателите на „Летящия цирк” Бил Джоунс, Бен Тимлет и Джеф Симпсън. Джон Клийз, Тери Гилиъм, Тери Джоунс и Майкъл Пейлин озвучават героите си, както и самият Чапман – създателите на филма са използвали записи, направени малко преди смъртта му, в които той чете от фалшивите си мемоари.

А сега вижте обещания, ненормален, уникално як трейлър с участието на „петима от „Монти Пайтън”, включително и умрелия”

Жалко за Ерик Айдъл, но поне Греъм Чапман се е съгласил да участва…

A Liar's Autobiography

коментари
 
Отговорете »

 
 • Gogoto
  2012-09-12 at 00:20

  „Exploit a dead celebrity Films proudly presents….“
  Ахахаха, още това ме развесели. Иначе някои епизоди на Монти Пайтън направо са ме събаряли с дебилността си, но като цяло не винаги мога да им разбера скечовете, прекалено е специфичен тоя тип английски хумор като че ли. Иначе трелъра е бясна кретения, супер е! 😀

  Отговор

 • 2012-09-13 at 13:28

  Монти Пайтън са огромни!!! Дори и най-тъпите им скечове, пак са на висота. :)
  А трейлърчето е железно. :) :)

  Отговор

 • Веселин
  2012-09-17 at 16:59

  хахаха

  Отговор

 • 2012-09-17 at 17:11

  На кой се смееш? На нас или на трейлъра? :)

  Отговор

Коментирайте