Нов, „червен” трейлър на „The Oranges”

от на 2012-09-14
 

Съвсем основателен въпрос – топките му са много по-възрастни от нея!

Преди около два месеца първият трейлър на „The Oranges” предизвика любопитно повдигане на вежди в контекста: празнично-семейна комедийно-драматична история от типа „за гледане в събота вечер” плюс поява на Хю Лори, отървал се от проклетията на д-р Хаус. Сега обаче имаме нова причина за припомняне на факта, че филмите с фестивален старт обикновено финишират с ограничено разпространение – има нов трейлър и той е „червен” с цел допълнителна провокация за интереса на публиката.

Нали и двете семейства си изглеждат съвсем средно-статистически, предградийно? Докато нещо по между им не се обърка – а нещо винаги е на път да се обърка, когато са замесени младежки хормони и мъжка криза на над-средната възраст. Прощавайте, мистър Лори, прекрачили сте отвъд традиционното времево определение, но това не намалява ни най-малко чара Ви! Дано му дадат да развихри и остроумието си…

Остроф и Уолинг са приятелски семейства в Западен Ориндж, Ню Джърси. Но щерката на Остроф се връща у дома за празнична ваканция и нещата се извъртат така, че тя започва връзка с най-добрия приятел на татко си. Кой е провокатор, кой – провокиран – важното е, че и двамата се чувстват добре в изневярата, ако не броим абсурдно-нелепата вътрешно- и между-семейна ситуация. Надяваме се резултатът да е остроумна драмедия.

Режисьор е британецът Джулиан Фарино, чиито опит е основно телевизионен със сериали като „Антураж”, „Офисът”, „Как да успееш в Америка”. „The Oranges” е неговият пълнометражен дебют, както и на сценаристите Ян Хелфер и Джей Рийс. Ролите са разпределени между Лори, Оливър Плат, Катрин Кийнър, Алисън Джани, Лейтън Мийстър, Алия Шоукат и Адам Броуди. Премиерната дата на филма в Щатите е 5 октомври.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте