Покрай трейлъра на „Cinco de Mayo” споменахме какво ни е мнението и отношението към Дарън Лин Боусман и начина, по който снима филмите си, затова няма да се повтаряме. То не е и нужно – един поглед към трейлъра на най-новия му филм (условно най-новия, защото не сме сигурни в хронологията нито на работата на Боусман, нито на излизането на филмите му) е достатъчен, за да ви стане ясно.

Фокусът на „The Barrens” е така нареченият Jersey Devil – легендарния „криптид” от Ню Джързи, който плаши американските лековерници (малки и големи) вече няколко века. Дали обаче става въпрос за „истинското същество” или за умопомрачен родител, вижте сами.

http://www.youtube.com/watch?v=yAZe_fDNkxs

Изглежда като абсолютна евтиния (и най-вероятно ще се окаже такава), но смятаме да му хвърлим едно око, само за да видим дали „тате” е убиецът или наистина ще изплюскат някакво смехотворно и нелепо кенгуруподобно с крилца и кучешка глава (или каквато е там).

Режисьор на филма е Дарън Лин Боусман („Убийствен пъзел 2”, 3 и 4, „Mother’s Day”, „11-11-11”), а в ролите са Стивън Мойър, Миа Кършнър, Али МакДоналд, Питър ДаЧуна, Ерик Кнудсен и др.

Премиерата е 28 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ето това е приказка! Имаш награда една бира! 🙂 Аман от мрънкане, кое колко зле изглежда. Човек има нужда и от тъпи трилърчета от време на време. 🙂 🙂