Ако още не сте чували за Лий Даниелс – лошо! Защото той направи освен адмирирания „Precious”, и провокативния „The Paperboy”, който участваше в официалната селекция на Кан (и там се сдоби с доста противоречиви отзиви), а плановете са да бъде пуснат на екран в Щатите в началото на октомври.

С какво ще ни впечатли адаптацията по романа на Пит Декстър? Може би част от отговорите могат да се открият в трейлъра на филма.

Никол Кидман отново ще взривява погледи, надяваме се да видим Джон Кюсак в едно от добрите му зипълнения (които са рядкост напоследък), Матю Маконъхи също има обещаваща поява, а младият Ефрoн дори не дразни (което си е постижение в неговия случай!). 60-те години, Южна Флорида, разследване на убийство – с какви обсесии и тъмни тайни ще се срещнат героите на Даниелс, това можем само да гадаем, докато не се срещнем очи в очи с тях.

Повече детайли около сюжета може да откриете в предишни наши новини, и си пожелаваме да видим филма у нас, за да споделим и лично мнение, освен неизбежната информация според чужди източници. И само за протокола – обзалагаме се, че Никол ще бъде неотразима!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Филмът страшно много ми допадна!

    Изпразваща Кидман, влудяващо психопатичен Кюсак, симпатичен (и малко познат) Маконъхи и повече от приятен (дано върви още нагоре) Ефрон!

    🙂

    Бахти. Ми як беше, мамка му!

  2. Отзивите са предимно негативни, не знам дали да рискувам с тоя филм 🙂

  3. Абе, ще подкрепя елфчето. И на мен доста ми хареса. Седмичка май съм му дал. Кидман-Кюсак имаха една доста култова сцена.