В края на миналата година видяхме поредица от снимки от „Butter” на Джим Фийлд Смит, който трябваше да излезе по кината през март тази година, но бе отложен за октомври, за да се възползва максимално от предстоящите избори за президент на Съединените щати.

Ако се чудите какво е общото между маслото и изборите трябва да знаете, че под привидно простия сюжет на филма – разказващ за съпругата на бивш шампион по скулптура с масло, която се опитва да поеме щафетата от мъжа си и чиито аспирации са попарени от осиновено черно момиче, което има вроден талант за работа с масло – се крие интелигентна политическа сатира на американските избори от 2008 и главните действащи лица са алегории на Бил и Хилъри Клинтън и разбира се, Барак Обама.

Това е и една от основните причини да искаме да гледаме „Butter”. Другата(те), можете да видите в първия трейлър на филма…

Наречете ни както искате, но на нас трейлърът ни изглежда добре и ни се струва, че филмът ще е очарователен. И не, не смятаме така само заради Оливия Уайлд, която между другото е жестока като глуповатата проститутка (Дженифър Гарнър също е готина; никак не ни е любима, но не можем да не признаем, че подобни роли адски й отиват) – просто ни изглежда симпатичен и забавен, това е. Ще изчакаме и ще видим дали ще излезем прави.

Режисьор на „Butter” е Джим Фийлд Смит („She’s Out of My League”), а в ролите са Дженифър Гарнър, Хю Джакман, Оливия Уайлд, Тай Бърел, Яра Шахиди, Ашли Грийн, Алисия Силвърстоун и др.

Премиерата е 5 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *