Наемен убиец от Ню Орлиънс се съюзява с ченге в разследването на две ужасяващи убийства. Готови на всичко, за да отмъстят, двамата нетипични партньори достигат чак до коридорите на властта в столицата, помитайки всеки, който има неблагоразумието да се изпречи на пътя им.

Това е в най-общи линии сюжетът на „Bullet to the Head”, новият екшън с участието на Силвестър Сталоун. Ако искате да научите нещо повече, най-добре вижте първия трейлър на филма, който току-що излезе в нета.

„They don’t even make records anymore” е очевидно, но не е зле, а „kung fu from the homeland” наистина е най-старата шега на света, но все пак се поусмихнахме с половин уста. Не можем да кажем същото за „I’m a people person”.

Честно казано, изглежда ни доста по-претенциозно и тъпо от най-новото предложение на Арнолд Шварценегер „The Last Stand” – и двата филма очевидно ще имат предостатъчно екшън и позастаряваща звезда в главната роля, но докато в трейлъра на Арни имаше оплакване как годините си казват думата, Слай, на тази преломна възраст, когато трябва да се грижи за ставите и да се тревожи за сърцето си, не само играе наемен убиец, ами даже не е от онзи тип „улегнал човечец, кой би го заподозрял”, а се млати с доста по-млади, че и даже по-едрички мъже. Също така Слай се носи с костюм в лъскави коли, докато Арни беше с шерифска униформа в песъчливо градче, което ни се струва някак по-подходящо. Уморен от тежкия, изпълнен с прекалено много екшън живот и т.н.

А ако не можете да изчакате нито „Bullet to the Head”, нито „The Last Stand”, всеки момент по родните кина ще се завърти „Непобедимите 2” – ревюто ни можете да прочетете тук.

Режисьор на „Bullet to the Head” е Уолтър Хил, по сценарий на Алесандро Камон, а в главните роли са Силвестър Сталоун, Сун Кан, Крисчън Слейтър, Сара Шахи, Джон Седа, Adewale Akinnuoye-Agbaje и Джейсън Момоа в ролята на размятащия секира злодей.

Въпреки че първоначално трябваше да излезе този април, „Bullet to the Head” беше отложен за февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Как пък винаги има дъщеря, чиято единствена цел във филма е да бъде отвлечена от лошия 🙁