Джесика Ланг като директор на лудница? Имало ли е някога по-идеален кастинг в историята на телевизията?
American Horror Story: Asylum”, вторият сезон на сериала, който очакваме с нетърпение тази есен, вече започва да напомня за себе си и с първите три тийзъра, които можете да видите по-долу, действително засили и без това сериозния ни интерес. Разбира се, все още не се знае почти нищо за сюжета, освен че действието се развива през 60-те години в лудница. И началник на тази лудница е уникалната Джесика Ланг, чието изпълнение беше едно от най-добрите неща в първия сезон.

http://www.youtube.com/watch?v=HxszBy78-LI

American Horror Story: Asylum” започва този октомври и дотогава със сигурност ще има още доста клипове, но ако тези три ви се струват прекалено „тийзърски” и от следващите се надявате да разберете повече за сюжета, вероятно ще останете разочаровани. Ако си спомняте първия сезон и предшестващата го рекламна кампания (която включваше сериозно количество подобни тийзър клипове), нищо не беше ясно горе-долу до третия епизод. Някои неща пък станаха ясни чак в края на сезона…

Все още не можем да се нарадваме, че създателите на сериала, Райън Мърфи и Брад Фалчък, се спряха на този вариант – нов сезон със съвсем различна история, на друго място, с други герои, но за всеобщо щастие, Джесика Ланг се завръща. Сред останалите актьори са Сара Поулсън, Еван Питърс, Лили Рабе, Закари Куинто, Джеймс Кромуел, Джоузеф Файнс и други. Както споменахме, премиерата на втори сезон е този октомври по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. аз нямам търпение вече. надявам се по-голямата част от актьорския състав от 1 сезон да се появи и тук.