Първият трейлър на описвания като смесица между мистериозна романтика и драматичен трилър „The Words” ни остави със смесени чувства – не беше това, което си представяхме, докато следихме развитието на проекта. Надявахме се, че след като вече знаем за какво става въпрос вторият трейлър ще ни допадне повече, но, уви, той ни оставя в абсолютно същата позиция на неопределеност.

Единственото, което искаме, е самият филм да не е като трейлърите. Надяваме или да ни хареса много, или тотално да ни издразни – не ни се гледат филми, които ти оставят едно такова „никакво” чувство.

Рори Янсен (Брадли Купър) попада в антикварен магазин, където във вехта чанта за документи най-ненадейно открива стар ръкопис. Отчаяното му желание да постигне някакво признание като писател го изкушава да подпише текста със собственото си име и когато е публикуван, той му носи така жадувания успех – Рори се превръща в истинска звезда. Но да живееш с избора, който си направил, съвсем не е лесно – амбициозният „творец” е изправен пред морална дилема. На сцената се появява и истинският автор на ръкописа (в ролята Джеръми Айрънс).

Режисьори на филма са Брайън Клъгман и Лий Стърнтал, а в ролите ще видим Брадли Купър, Оливия Уайлд, Зоуи Салдана, Джереми Айрънс, Денис Куейд, Бен Барнс, Джон Хана и Дж. К. Симънс.

Премиерата е 21 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *