Джоди Фостър

Джоди Фостър отново застава зад камерата, което не е правила от мииналата година, когато имахме възможност So-фестивално да се срещнем с „Бобърът” и както винаги отличния Мел Гибсън. Showtime застават зад проекта й „Angie’s Body”, по сценарий на Роб Фреско („Heroes”, „Crossing Jordan”). Телевизионната поредица е криминална, драматична, с интригуващи обрати; в центъра й се намира една страховита жена, начело на синдикат – и това е всичко, което се знае досега.

По време на Comic-Con миналия месец, Фостър сподели пред журналисти, че ще посвети известно време на телевизията.

„Мисля, че това е добра платформа за моите истории. Те обикновено са много лични, свързани са със семейството, изградени са от почти равни части комедия и драма, понякога има абсурдни ситуации и обрати, и винаги се разчита на словото. Обичам да конструирам комплексни персонажи и много се радвам, когато успявам да подредя особен пъзел, в който те да взаимодействат по между си и неусетно да се променят. Според мен за всичко това най-подходящото място е именно телевизията.”

Все още няма конкретна информация кога ще стартират епизодите на „Angie’s Body”, кастингът също предстои. Продуцентите от Showtime „завръщат” Фостър там, където през 1998 година тя продуцира „The Baby Dance”, с участието на Лора Дърн и Стокард Чанинг.

А ако някому е любопитно с какво е започнала режисьорската си кариера Джоди Фостър – ето епизод от далечната 1988 година от „Tales From The Darkside”, озаглавен „Do Not Open This Box”.

http://www.youtube.com/watch?v=eY9MmkbLb4c

Очакваме с нетърпение новини по новата телевизионна авантюра с режисьорския подпис на Фостър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *