Филмите за Свети Валентин – в това число и тези, които не са посветени на самия празник, но дебютират на този ден, защото са подходящи да заведете половинката си – могат да бъдат изключително елементарни и досадни. За щастие „The To-Do List” не изглежда да е от тях – това е и акцентът, който прави изпълнителката на главната роля Одри Плаза, представяйки ни първия трейлър на филма.

И наистина, „The To-Do List” не прилича на неоригинален захаросан боклук, а на нетипична пиперлива комедия за съзряването. Филмът разказва за Бранди Кларк – успешна, амбициозна и свръх организирана млада дама, която след като осъзнава, че от много учене е пропуснала голяма част от романтичните и сексуални практики, които владеят ежедневието на младежите на нейната възраст, си съставя списък с (извънучебни) „задачки” за наваксване, преди да е влязла в колеж. Всъщност нека самата Плаза ви представи за какво става въпрос.

Не сме съвсем сигурни, че форматът на трейлъра ни харесва, но малко разнообразие определено не вреди, а и по-важното е, че самият филм изглежда любопитен и несъмнено забавен. Със сигурност бихме му хвърлили едно око – не всеки ден гледаме филм от любимия ни тип (пълен с простотии), в който главният герой е момиче.

Режисьор на „The To-Do List” е Маги Кери, а в ролите освен Одри Плаза ще видим цял отбор забавни и симпатични актьори като Рейчъл Билсън, Бил Хейдър, Анди Сандбърг, Кларк Грег, Кони Бритън, Кристофър Минц-Плас, Джони Симънс и др.

Премиерата, както стана ясно в началото, е 14 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Много свежо изглежда! Този и седемте психопати ги чакам с нетърпение!

  2. Хахаха.. изглежда много готино и любопитно…. Браво най накрая малко разнообразие.. 😉