Крисчън Бейл

Според The Playlist и Variety една от най-горещите звезди и свръх-качествен актьор – Крисчън Бейл ще се впусне в коренно-различно жанрова авантюра със следващия проект на Тод Фийлд („Малки деца”) – екранизацията на романа на Бостън Терън „The Creed of Violence”. Нужно е да припомним колко добре се справи Бейл с подобна задача при Джеймс Манголд в „Ескорд до затвора” („3:10 To Yuma”) – не само защото харесваме филма, а и защото тази негова роля често остава в сянката на други изпълнения.

В новия проект от Крисчън Бейл се очаква да бъде дребен разбойник на име Роубоун, който съвсем няма желание (но очевидно му го предизвикват) да се съюзява с един агент от Бюрото за разследвания и да се слее с мексиканския криминален свят по време на революцията през 1910 година. Когато започва обсъждането на този проект, Леонардо ДиКаприо е коментиран за главната роля.

Тод Фийлд съвсем спокойно може да се справи с високия стандарт, който присъствието на тези двама актьори ще наложи на бъдещия му филм. Може би е въпрос само на напасване на времеви графици, тъй като Лео не се спира, а и Бейл е заринат с проекти. А пък ние с какво удоволствие ще го очакваме на екран – нали няма нужда да поясняваме?!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *