„HBO Films” представиха втори кратичък тийзър трейлър на „The Girl”, който за разлика от първата реклама, която видяхме този уикенд и която ни запозна с общия тон и стил на филма (както и с отличните изпълнения на Тоби Джоунс и Сиена Милър като Хичкок и Хедрън), загатва за това, което според предварителните обещания ще е централна тема във филма, а именно излезлите от границите на приличното (с обвинения в сексуален тормоз и роли на жертва и насилник) отношения между легендарния режисьор Алфред Хичкок и звездата от „Птиците” – Типи Хедрън.

“The Birds” is coming!

Определено този трейлър е доста по-добър от предния и доколкото е възможно, очакванията ни към филма станаха още по-големи. Надяваме се преди премиерата да видим и един по-дълъг трейлър, а не да го караме само на подобни тийзъри, но дори и така да е, за нас няма особено значение, защото сме „хукнати” здраво.

Режисьор на „The Girl” е Джулиън Джарълд („Да бъдеш Джейн Остин”, „Завръщане в Брайдсхед”), а сценарият е дело на Гуинет Хюз („Mysterious Creatures”). В ролите освен Тоби Джоунс и Сиена Милър ще видим Имелда Стаунтън, Пенелъпи Уилтън, Шон Камерън Майкъл и др.

Премиерата на филма е 20 октомври по HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *