Великият Гетсби

Според съобщение на Warner Bros. премиерната дата на очакваната с голям ентусиазъм поредна творба на Баз Лурман, екранизация по класиката на Фитцджералд „Великият Гетсби” се изтегля за лятото на 2013 година. Феновете на Леонардо ДиКаприо ще си отдъхнат, защото няма да им се налага около празниците за решават дали да го гледат при Лурман, или при Тарантино. Почитателите на класиката ще си отдъхнат, защото ще могат да се посветят по-безрезервно на мюзикъла „Клетниците”, подготвян от Том Хупър. А и австралийският майстор на визията също ще диша по-свободно, след като му се отпускат пет-шест месеца бонус за „полиране” на специалните триизмерни образи, с които е намислил да предизвиква зрителското въображение.

Пословичен с педантичността си, Лурман винаги би намерил какво да доизкусури, така че резултатът да бъде „Spectacular-spectacular!” Пък и се подготвя „саундтрак с всички звезди”, което все още не знаем какво точно означава, но със сигурност ще отнеме допълнително време. Не сме ви оставили да се лутате в липса на информация за филма – ако ви интересуват подробности по сюжета и главните действащи лица, може да се подсетите за детайли в новините ни до момента .

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Жалко, това щеше да е черешката на тортата за декември, като се има предвид, че тогава ще излизат филми като: „The lady“, „Hyde park on Hudson“, „Life of Pi“, „Jack Reacher“ и „Hobbit“.