Шон Пен ще режисира „Crazy For The Storm”

На 19 февруари 1979 година катастрофирах със самолет. В него бяхме аз, баща ми, приятелката му Сандра и пилота на нашата чартърна „Чесна”. Сандра беше на 30 години. Баша ми – на 43. Аз бях на 11. Точно по изгрев слънце се блъснахме в каменист връх, потънал в снежна буря, на височина около 4500 метра. В края на 9-часовото мъчение аз бях единственият оцелял.

Това кратко описание е привлякло вниманието на Шон Пен, който ще заеме отново режисьорския стол, за да пресъздаде спомените на Норман Олстед, публикувани в книгата му „Crazy For The Storm”. Сценарият е поверен на Уил Фетърс („The Lucky One”, „Remember Me”), а реалната история проследава спомените на едно момче, което започва да се занимава с екстремни спортове когато е едва 3-годишен, а на 11 се налага след самолетна катастрофа да се спусне съвсем сам по склона на планината Сан Габриел.

Въпреки обещанията за начало на снимки на другия режисьорски проект на Пен – „The Comedian”, може би той ще остане в периферията на интереса му засега. Сюжетът на „Crazy For The Storm” е много вълнуващ, а само споменаването на Шон Пен с интерес към проекта може да осигури на Warner Bros. и бъдещия филм солидни допълнителни инвестиции. Защото на всички им е ясно, че от това ще излезе 100% фестивален хит.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *