Трейлър на „Sightseers” на Бен Уийтли

от на 2012-08-29
 

Sightseers

Въпреки импровизираното ни писъмце до Дядо Коледа от края на миналата година, в което си пожелаваме през 2012-та да гледаме изключително добре приетия (по света, но не и у нас, където бе оплют прилично) „Kill List” на Бен Уийтли, все още не сме имали тази възможност, а така като гледаме, няма и да успеем до края на годината.

Явно ще трябва да пишем ново писмо. Проблемът е, че докато ние си се кумим, Бен Уийтли не почива и вече има нов филм, който също ще трябва да прибавим към списъка с желанията. Става въпрос за продуцирания от нашия любимец Едгар Райт и разбира се, режисиран от Уийтли „Sightseers”, в който една обикновена двойка се отправя на романтично пътешествие през страната, което постепенно се изражда в нещо далеч по-страшно… и смешно.

http://www.youtube.com/watch?v=gIh-LlbtFks

Определено изглежда любопитно. Филмът вече се завъртя по фестивалите и отзивите са предимно положителни – имаме обещания за „необичайна смес между невероятна кинематография, забавен абсурдизъм и изведени почти до крайност смърт и „gore”. Дето се вика, count us in!

Режисьор на „Sightseers” е Бен Уийтли, а в ролите са Стийв Орам, Алис Лоу, Луси Ръсел, Ричард Лъмсдън, Джонатан Арис, Моника Долан и др.

Официалната премиера на филма е 30 ноември.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте