Ръсел Кроу и нова надежда за “Тъмната кула”

от на 2012-08-04
 

Ръсел Кроу

Честно казано, вече пишем с нежелание за „Тъмната кула” – все още сме фенове и, разбира се, много искаме да видим я филм, я сериал, я три филма и два мини-сериала. Но просто ни омръзна да пишем за безполезни опити, провалени планове и все още неосъществени надежди. От друга страна последната новина беше леко оптимистична, но тогава внимавахме да не прекалим с очакванията. Все още сме на същото ниско стъпало, но вече има повод да хвърлим поглед нагоре към самата кула, защото се носят слухове, че Ръсел Кроу се интересува от главната роля.

Както обикновено, нищо не е сигурно и договорът не е подписан – а как ни писна до го пишем това! – но според Deadline „Warner Bros.” (където екранизацията се премести след фиаското с „Universal”) взимат под внимание евентуалното участие на Кроу и до две седмици ще вземат решение ще го бъде ли проектът или не.

Твърди се, че причината за този толкова кратък и неочакван краен срок е новият вариант на сценария, който Акива Голдсман е предал наскоро. И да, все още се говори за три кино-филма, поне първият от които да се режисира от Рон Хауърд, а помежду им два телевизионни мини-сериала, най-вероятно по НВО.

Лично на нас, Ръската не ни се връзва с образа на Роланд, но ако трябва той да участва, за да я видим най-накрая тази Кула, така да бъде. Доколкото разбираме, съвсем скоро ще стане ясно.

коментари
 
Отговорете »

 
 • jo
  2012-08-04 at 12:27

  Доста килца трябва да свали Ръсел, за да си го представя като изтощения, изкльощавял Роланд. Ако смъкне 30-тина кг, мога и да го възприема.
  :)
  Тъмната кула е трудна за филмиране поредица, макар да изглежда много подходяща за кино. То пък кое ли е му е и лесното на Кинг за пресъздаване. Има режисьори които успяват прекрасно (Роб Райнър, Франк Дарабонт). Повечето обаче се провалят жестоко.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-02-06 at 23:46

  Не е достатъчно черен…

  Отговор

Коментирайте