Заглавие и сюжет за продължението на „Х-мен: Първа вълна”

от на 2012-08-07
 

Брайън Сингър

Не е кой знае каква новина и отново се позабавихме, но сме фенове на Х-мен (и „Х-мен: Първа вълна” в частност) и следим развитието на предстоящото продължение, което Матю Вон и Брайън Сингър подготвят усърдно (очаква се снимките да започнат януари месец). Саймън Кинбърг започна работя по сценария още към края на миналата година, а последните няколко месеца слухове и предположения направо наводниха нета – дали филмът ще е по „Days of Future Past” сюжета, който не само включва алтернативно бъдеще, но и доста популярни (и мъртви в други Х-вселени) герои.

Сега вече знаем със сигурност, че заглавието действително ще е „Х-мен: Days of Future Past” и е много възможно притесненията на феновете, че „Х-мен: Първа вълна” е прекалено далеч и не се връзва с останалите филми от франчайза, да се окажат излишни (подобно на новото начало на „Стар Трек”, което беше замислено така, че да не противоречи на по-ранните заглавия).

Ето какво каза Брайън Сингър пред IGN:

„Мога да ви кажа, че в момента се пише сценарият и снимките ще започнат след няколко месеца. Ще е много амбициозен проект. Казва се „Days of Future Past” и включва аспекти от едноименния комикс, както и много нови неща. Но не искам да издавам нищо. Матю Вон ще режисира и съм много развълнуван… Има силно желание за развиване на вселената. Вселената на самите Х-мен е не по-малка от общата „Marvel” вселената и мисля, че е време да се разшири и дори може би да има връзки между филмите, подобно на това, което „Marvel” направиха толкова добре. Може да видите нещо подобно, не знам.”

И последното през смях, което винаги е добра новина.

Надяваме се, че гореспоменатите връзки няма да са просто поява на Хю Джакман или Ребека Ромийн (извинете ни за „Първа вълна” спойлърите, но по-дребни от тези, здраве), а нещо малко по-значително.

А сега, понеже сме на плажа и ни мързи да пишем за „Days of Future Past”, ако искате да знаете нещо повече за сюжета на комиска, вдъхновил филма, google it. Или вижте ето тук.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте