Малко сме изненадани колко бързо го спретнаха този филм – за първи път чухме за него в началото на октомври миналата година, а ето, че само месец ни дели от премиерата. Ама, така е, когато няма купища специални ефекти, над които да се работи с години.

Все още не сме решили какво ни е мнението за филма – първият трейлър, а и рекламите, които можете да видите по-долу, не успяха да наклонят везните нито в посока „не ни интересува”, нито в „очакваме го с голям интерес”. Все пак, за да сме честни, сме радостни от завръщането на големия Клинт Истууд пред камерата (и от факта, че избира подобни филми, а не се продаде на романтични комедии за възрастни и всякакви други комерсиални помии) – за последно видяхме живата легенда в „Гран Торино”, където доста ни хареса.

http://www.youtube.com/watch?v=pUNimaYuoG4

Още веднъж да кажем, че все още не сме сигурни какво ни е отношението към филма, но то няма и особено значение, защото така и така ще го гледаме. Ако дойде, разбира се.

Trouble with the Curve” („Обратно в играта“) е режисьорски дебют на Робърт Лоренц, партньор на Истууд и асистент-режисьор на негови филми. Сценарият е дело на Ранди Браун, а в ролите освен Истууд ще видим Ейми Адамс, Джъстин Тимбърлейк, Джон Гудман, Матю Лилард, Робърт Патрик и др.

Българската премиера е 7 декември 2012.

Обратно в играта - плакат

Обратно в играта - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *