Особената атмосфера (началото на миналия век, гангстери, Сух режим) и страхотевичният актьорски екип от самото начало приковаха вниманието ни върху „Lawless” на Джон Хилкоут. И въпреки че няма особено разнообразие в рекламните трейлъри, попадне ли ни нещо ново – държим да споделим. Като този вариант на телевизионна реклама и кратко „making/behind the scenes” видео с взаимни актьорски реверанси.

Отдавна ни измъчва един въпрос – кой от двамата ще е по-по-добър, Гари Олдман или Гай Пиърс? А след срещата с Бейн при Нолан станахме още по-нетърпеливи за Том Харди и се надяваме да се развихри на 100%. Джесика и Миа изглеждат прекрасно и само Шая предизвиква известни съмнения, ама може би заради „лоша карма” от предишни негови роли. Ще бъде добре да ни опровергае.

Lawless” е създаден по историческия роман на Мат Бондурант „The Wettest County in the World” и разказва историята на трима братя от времето на Сухия режим, които искат да превърнат незаконното производство на алкохол в истинска гангстерска империя. За целта обаче те трябва да се преборят със закона, с конкуренцията и със собствената си алчност.

Премиерата на филма се състоя в Кан, и след официалната сериозност на представянето там, рекламната кампания в момента продължава с визуални акценти върху персонажите на историята. След постерите и специалните обяснения за оръжията на тримата братя е време и за „Лошите момичета на Сухия режим”.

Lawless - плакат

Още няколко интересни „залъгалки” са пуснали в обращение рекламистите-копирайтъри – игри с над-пиване и над-стрелване като “Brass Knuckle Beatdown” and/or “Locked and Loaded” , както и разни бъзици в социалните мрежи – “Moonshine Challenge”, а също и “American Slangster Nickname Generator”. До края на август остава малко време и публиката от всяко поколение трябва да се почувства „добре дошла” в киносалона – нали не забравяме колко малко говори терминът „Сух режим” на днешните тийнейджъри…

Режисьор на „Lawless” е Джон Хилкоут („The Proposition”, „The Road”), а в ролите ще видим Том Харди, Джейсън Кларк, Гари Олдман, Джесика Частейн, Гай Пиърс, Шая Лебоф и Миа Васиковска. Премиерата е 29 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *