Нецензуриран трейлър на „Seven Psychopaths”

от на 2012-08-31
 

Точно преди две седмици видяхме първия трейлър на „Seven Psychopaths” на Мартин Макдона – филм, който меко казано очакваме с голям интерес – и останахме доста доволни. Не, че сме съмнявали, де, с такъв режисьор – „В Брюж” (това е в Белгия) е един от най-оригиналните, интелигентни и забавни филми от последните няколко години – и с подобен актьорски състав, включващ едни от най-големите образи на съвременното кино Уди Харелсън, Сам Рокуел и Кристофър Уокън.

Сега получаваме нов поглед към филма, който само затвърждава положителните ни усещания. Този път трейлърът е в нецензуриран вариант, което прибавя още малко „цвят” (главно под формата на звучни “fuck”) към и без това пъстрата картинка. Вижте!

That’s just fucking great!

В тази реплика се съдържа всичко, което искаме да кажем за трейлъра. В очакваме сме на филма! Ако може да идва по-бързо, моля!

Марти (Колин Фарел) е писател в криза, който мечтае да завърши сценария си „Седем психопата”. Всичко, от което се нуждае, е малко концентрация и вдъхновение! Били (Сам Рокуел) е най-добрият приятел на Марти, безработен актьор и крадец на кучета, който иска да му помогне на всяка цена. Ханс (Кристофър Уокън) е криминалният партньор на Били, религиозен човек с изпълнено с насилие минало. Чарли (Уди Харелсън) е гангстер-психар, чието любимо куче е откраднато от Били и Ханс. Чарли е непредсказуем, силно избухлив и не би му мигнало окото да застреля всеки или всичко, свързано с кражбата. Марти ще получи всичкото вдъхновение, от което има нужда, стига да оживее, за да го опише…

Режисьор на „Seven Psychopaths” е Мартин Макдона, а в ролите са Колин Фарел, Уди Харелсън, Кристофър Уокън, Сам Рокуел, Аби Корниш, Олга Куриленко, Том Уейтс и Габорей Сидебей.

Премиерата е на 22 октомври.

7 Psychopath - плакат

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2012-08-31 at 13:12

  Fuck the cops.

  FUCK ‘EM!

  No fuckin’ cops…

  Отговор

 • heinrich
  2012-09-02 at 13:41

  Плаката е много як!
  Филма изглжда страхотно. Ще се гледа задължително!

  Отговор

 • 2012-09-04 at 14:23

  Освен, че е режисьор на In Bruges, е и продуцент на The Guard, който също е изключително добър.

  Отговор

 • heinrich
  2012-10-10 at 12:19

  Малко Гийк фън….
  Айде посмейте се :)
  Алтернативен поглед на трейлъра.. 😉
  Този просто сцепва :)
  http://www.youtube.com/watch?v=knYfDZQeMZ4&feature=player_embedded#!

  П.С. Филма ще е интересен :)

  Отговор

 • Алекс
  2012-11-08 at 01:23

  Понеже често хората са недоволни, че много независими филми не стигат до родната публика ето един нов поглед по темата – в момента веригите киносалони в България не искат да покажат Seven Psychopaths, защото потенциала му бил незначителен. Друг въпрос е, че филми със същия или значимо по-малък потенциал, намират място в програмата на тези киносалони, защото разпространителите им са под шапката на същите собственици. При липсата на адекватно оборудвани независими кина (Дом на киното сигурно ще се дигитализира малко преди метрото да стигне до всички точки на София) картинката добива настоящите си плачевни размери. Така че, който иска да гледа Seven Psychopaths на голям екран може да разчита на сигурно само на показа му в рамките на Киномания. За по-широк показ няма големи надежди на този етап.

  Отговор

Коментирайте