Джош Бролин в „Crazy For The Storm” на Шон Пен

от на 2012-08-28
 

Джош Бролин

Не за първи път се вдъхновяваме – обичайно е това да се случи, когато лични любимци се захващат с интригуващи проекти и се радваме да споделим всичко ново, което научаваме около тях. Ако сте пропуснали инфото как Шон Пен отново се захваща с режисурата , може да наваксате, защото сега обогатяваме детайлите – Джош Бролин е ангажиран за една от главните роли в предстоящия проект.

Crazy For The Storm” ще бъде филм по едноименната автобиографична книга на Норман Олстед. Сценарият е дело на Уил Фетърс („The Lucky One”, „Remember Me”), а историята проследава спомените на едно момче, което започва да се занимава с екстремни спортове от 3-годишен, а на 11 след самолетна катастрофа се спуска съвсем сам по склона на планината Сан Габриел. Той оцелява благодарение на всичко, на което го е научил неговия баща и именно в ролята на този родител с необичайни пристрастия ще видим Бролин.

Оставаме в очакване на избора на детето за най-важната роля в този филм, защото освен битката с природните стихии в сюжета е заложена още една много силна карта – взаимоотношенията между баща и син, които винаги са били слабо място за Оскаровите селекционери. Ако си позволим едно безразсъдно „изхвърляне” с предположение – Пен няма да сбърка в избора на дете-актьор и като нищо то може да се окаже претендент за златна воинска слава. Има време за развой на събитията до началото на 2013 година, когато се очаква да започнат снимките. А след това – каквото (сабя)камера покаже!

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте