Франк Маршал се надява да видим „Джурасик парк 4” до две години

Знаете, че динозаврите и „Джурасик парк” в частност са ни любима тема и следим отблизо какво се случва с така мечтания „Джурасик парк 4”, който напоследък не ни изглежда чак толкова имагинерен, колкото допреди година-две.

Най-новият ъпдейт по темата идва от продуцента Франк Маршал, който в интервю за Collider, посветено на „Наследството на Борн”, е споделил и няколко думи за работата по „четворката”, която наскоро се сдоби с нови сценаристи.

Маршал потвърждава информацията, че със сигурност става въпрос за продължение, а не за рибут или за римейк и че ще се целят в лятна премиерна дата, тъй като е „popcorn movie”. На въпроса какъв е статусът на филма (разбирайте „кога ще го видим в кината?”), той отговаря: „Бих казал, че ще е на екран до две години”. Отговор, който се връзва с това, което каза Спилбърг на миналия Comic-Con.

Освен всичко друго Маршал говори и за специалните ефекти:

Това ще бъде едно от  вълнуващите неща, технологията направи истински скок и сега наистина можем да направим нещо страхотно”.

Любителите на механичните динозаври на Стан Уинстън обаче не трябва да се притесняват, че всичко във филма ще е CGI, те винаги са били част от франчайза и според Маршал не само изглеждат истински на публиката, но и актьорите имат срещу какво да играят.

В очакваме сме на още развития около проекта – режисьори, актьори и т.н. – и както винаги, припомняме за заплануваното за 19 юли 2013 3D завръщане на оригиналния филм.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Ще бъде страхотно ако пуснат на 3D и Изгубеният свят. По мое мнение, филма е просто великолепен и в много отношения надминава първия Джурасик парк. Знам, че някои хора реват че не е добър колкото първия, но чуждите мнения на мен никога не са ми влияли. As far as I’m concerned, Изгубеният свят е страхотен.

    Колкото до Джурасик парк 4, ако Спилбърг не го режисира просто да не си правят труда да събират актьори и екип. Да се отказват още от сега.

  2. Сори Дринов за двата поста. Едно грешно копче натиснеш и нещата отиват по дяволите.

  3. Преди време се носеха две идеи:

    Едната е, че ще направят велосирапторите толкова умни и опасни, че ще могат да бъдат тренирани като терористи.

    И втора, че заедно с динозаврите, хората са възстановили и евентуалния вирус, сложил точка на съществуването им, който сега почва да мутира и да заразява хората.

    Кво стана с втората идея?

  4. @Дринов
    Абе гледам в други постове,казваш че сте гледали Jurassic-a на блурей,и искам да те питам откъде го намери и има ли го изобщо в българско издание,мерси предварително

  5. @Век
    Ако първия изкара пари ще пуснат и „изгубеният свят“, знаеш как е. 🙂

    @Silver
    И аз съм чувал за тази идея, но честно казано не съм попадал на някаква нова информация за нея. Сигурно са я зарязали, но никога не се знае. 🙂 Ако е вярно горното изказване (да се надяваме!), скоро ще разберем. 🙂

    @ParadoXx
    Не съм го срещал в България. Аз моето издание си го взех от Амазон.

  6. Director:
    Joe Johnston
    WTF тия майтап ли си правят ,дано да се окаже просто слух :X

  7. Science Just Killed Any Hope You Ever Had of Jurassic Park Being Real – http://gizmodo.com/5950500/science-just-killed-any-hope-you-ever-had-of-jurassic-park-being-real