Как 20-годишните се оправят в Лос Анджелис; какво е нужно, за да пробиеш в Холивуд? Скучни въпроси – отговорите обаче щели да бъдат необичайни, или поне – не-средностатистически. Защото са „написани” от Брет Истън Елис, а той, както знаем, си е луд за връзване. Още в началото на годината дадохме знак за новия му, тогава все още неозаглавен порно-проект, а през юни от Twitter-извора-на-инфо за Елис можеше да се почерпят следните данни:

„Снимки на „The Canyons” с участието на Джеймс Дийн и Линдзи Лохан – 9-31 юли в Ел Ей. Не бих могъл да си представя по-добър избор на актьори. Линдзи го закова…”

Странно – при все че детайли около сюжета все още не се разкриват, има разни „сламки” за петимата главни герои:

богаташът Кристиян е страхотен манипулатор, който се кефи да снима собствените си тройки и го раздава филмов продуцент; Тара е негово гадже и бивш модел; Райън е барман и млад актьор, който иска да се вреди с роля в хорър-филма, който замисля Кристиян; Джина работи за Райън, влюбена е в него и също иска да се снима в подготвяния хорър; и последно Линдзи – бивша актриса, преквалифицирала се в инструктор по йога, която спи с Кристиян и също се влюбва в него.

След представянето на тази сложна мрежа от взаимоотношения, ето и първия трейлър на бъдещия филм:

Красиви гледки, движение, наблюдение – така ли ще подгрява тръпката на очакването мистър Елис? На мен този отстранен поглед ми харесва, само ми е малко дългичък. И музиката е подходяща за акумулиране на напрежение. Пък и кой казва, че трейлърите трябва да са винаги претъпкани с екшън и буквализъм? Още един визуален детайл допълва усещането за „нещо по-така” – първият постер на филма е стилен и ми допада.

The Canyons - плакат

The Canyons” е абсолютно независима продукция, финансирана от самия Елис, режисьора Пол Шрейдър (автор на „Шофьор на такси”, сценарист на „Разярения бик”) и продуцента Бракстън Поуп, които са взели решение да направят филма извън всички традиционни канали и без всякакъв компромис. Разпространението вероятно ще включва варианта Video On Demand и он-лайн-стрийминг през абонамент в Netflix. Ала това няма да ограничи желанието ни да ви информираме за още подробности по проекта в момента, в който те се появят.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *