Броени дни след първия трейлър на анимационния „Electric City” на Том Ханкс получаваме и първи поглед към уеб сериала на Брайън Сингър, „Н+”, който, трябва да признаем, ни грабна от вратата с „пост-апокалиптична фантастика за бъдеще, в което технологията излиза извън контрол”. Трейлърът започва като поредната реклама за най-новата техно-играчка (подобни „продуктови” реклами започнаха да се поизтъркват, но все още ни радват, когато изглеждат добре), но някъде около 20-тата секунда преминава към класически трейлър, а когато на минута и десет хората започват да падат, ние знаем, че това ще се гледа.

Като че ли има опасност да се окаже малко прекалено драматично за нашия вкус, а и е много лесно да се прекали с послания като „трябва да внимаваме с технологията” и „виртуалното измества истинския живот” – ще е особено неподходящо послание за уеб сериал. Въпреки това „Н+” определено изглежда обещаващо. Да не говорим, че очевидно има сериозна финансова подкрепа (отчасти от „Warner Bros.”) и ефектите най-малкото няма да дразнят, а по-вероятно е да радват.

Брайън Сингър е продуцент на „Н+”, а режисьор е Стюарт Хендлър. Действието на уеб сериала се развива в близко бъдеще, в което няма мобилни телефони и лаптопи – благодарение на новите „Hplus Nano Teoranta” микрочипове, човечеството е намерило нов начин да бъде онлайн 24 часа на ден. В главните роли са Алексис Денисоф, Дейвид Клейтън Роджърс, Амир Арисън.

Премиерата на „Н+” е на 8 август и след това се очаква нов епизод всяка сряда. Но присъстващите на тазгодишния Comic-Con ще имат възможност да видят началото на сериала още този петък (петък 13-ти за суеверните и хорър феновете), така че очаквайте първоначалните реакции още в края на седмицата. Ако сте онлайн, едва ли ще ги пропуснете.

Повече информация можете да намерите на Facebook страницата на сериала.

Н+

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments